DIFFERENT SUITS X DIFFERENT PEOPLE

DIFFERENT SUITS X DIFFERENT PEOPLE

Simone Micheli je dizajnirao, a ERA opremila hotelske sobe u kojima se redefinira kontakt sa igrom svjetlosti i nesvakidašnjeg okruženja: četiri apartmana za življenje i eksperimentiranje, uživanje u svim blagodatima suvremenog hotela.

Vrlo produktivna suradnja između ERE i Simonea Michelija, u “Different suits for different people”, u kojoj je poznati arhitekt krenuo od samih začetaka inventivnosti, pretvorila je prostore u pravu priliku za boravak u hotelskim sobama budućnosti.

U Projektu je sudjelovalo nekoliko partnerskih tvrtki koje su zaokružile cjelinu u izniman događaj – spoj različitih realnih simulacija za četiri važne hotelskih grupacija: Ascend Hotel Collection by Choice Hotels, Best Western PLUS, Ibis Styles by AccorHotels i Room Mate Hotels. Imaginarni putnik središte je ovih prostora koji svaki ponaosob potpuno odstupaju od konvencionalnih načina uređenja interijera. To odstupanje se ogleda u inovativnim okruženjima i kroz činjenicu da su dizajnirani kako bi stvorili revolucionaran koncept gostoprimstva.

Ascend Hotel Collection by Choice Hotels, Best Western Hotels & Resorts, Ibis Styles po AccorHotels, Room Mate Hotels. Prostore odlikuju dinamične i interaktivne vizije konfigurirane u nove scenarije suvremenog hotelskog dizajna. Ovo su četiri perspektive koje su u stanju potpuno izmijeniti opći i konvencionalni okvir gostoprimstva. “Different suits x different people” su simbol za umjetnički dizajn, fleksibilno okruženje, volju da suvremenog gosta stavi u središte hotelske sobe. Dosadašnji koncept apartmana postao je prošlost, nadmašen je kroz udobnost, dizajn i precizno definiranje značajki hotela budućnosti.