Mi smo ERA

Mi smo ERA – jednostavno, prijateljski, iskreno, s poštovanjem prema prirodi i ljudima – vodimo se mišlju da će „eko dizajn zaista spasiti svijet“, da naši kupci nisu obični kupci nego ljudi vrijedni svake sekunde našeg vremena, da radimo namještaj od kojeg baš svatko želi imati makar jedan komad u svom domu, uredu, hotelu.

Bilo da ručate za našim stolovima, spavate na našim krevetima, spremate odjeću u naše ormare ili jednostavno samo s vremena na vrijeme posjetite našu stranicu, Vi ste dobrodošli i zbog Vas smo tu.

ERA nije običan namještaj za obične prostore i osobe. ERA je pomno biran dizajner, promišljanje o svrsi postojanja nekog predmeta, ERA su vrijedne ruke majstora koji oblikuje ono što najsuvremeniji strojevi ne mogu, oštro oko tehnologa s kojim sve počinje i završava. ERA je briga o vašem zdravlju, o okolišu i u konačnici o proizvodu koji od nas kreće na svoje dugo putovanje u tople domove, ugodne urede, futurističke hotele u želji da ima dugogodišnje jamstvo.
Ili barem da traje koliko traje i jedna era.

Naša strategija, privatna i poslovna može se opisati slijedećim: Drvo, koje koristimo u proizvodnji dragocjen je dar prirode. Slično je nama samima: rađa se, diše, raste, živi za djecu i sunce i na kraju umire. S velikim poštovanjem prilazimo svakom drvu i od njega izrađujemo unikatni namještaj, jer je svako drvo, baš kao i svaki čovjek, posebno i jedinstveno. Kako bi što duže bilo živo, ne prekrivamo ga otrovnim bojama ili lakovima, nego biljnim uljima i tako čuvamo njegovu prirodnost, ali i dugotrajnost. Kada dođete u ERU po komodu, stolicu, krevet, uz to Vam darujemo i našu ljubav prema drvu, strast koja nas pokreće i jamstvo od barem stotinu godina.

SGS_ISO-9001_TCL_HR
SGS_ISO-14001_TCL_HR