ERA CONCEPT STORE

ERA CONCEPT STORE

Poštovani,

Za Vas smo otvorili novo mjesto na kojem će uživati sva osjetila! ERA concept store u Westgate shoping centru na više od 600 m2 pruža niz informacija o  vrstama namještaja iz naše ponude i olakšava kupovinu.

ERA concept store iznimno je mjesto na kojem se vrhunski dizajn i tradicija proizvodnje susreću na najbolji mogući način. Sretni smo što smo uspjeli  kompletirati našu ponudu proizvodima za rezidencijalne, korporativne i turističke objekte donoseći odličan omjer cijene i kvalitete. U okviru showrooma, organizirali smo i Outlet u kojem se po znatno sniženim cijenama može pronaći dio asortimana.

Pružamo Vam doživljaj prostora nudeći konceptualno oformljene ambijente, puštajući Vas da uživate u doživljaju tih prostora, boja i dragocjenih materijala poput pravog drva i prirodnih tkanina. Naš tim stručnjaka na raspolaganju je za sva pitanja, sugestije i savjete, a nudimo i besplatno projektiranje prostora.

Radno vrijeme je kao i vrijeme Centra, od ponedjeljka do četvrtka od 10:00 do 20:00 sati, dnevna pauza je od 14.00 do 15.00, a petkom i subotom i nedeljom radimo bez pauze od 11:00 do 21:00 sati. Broj telefona: 01 551 55 66. Čekamo Vas!

ERA concept store NEWS

PARADOR

Jedino mjesto u Hrvatskoj za prodaju PARADOR podova. Ponudu izvolite pogledati ovdje: www.parador.eu

ERA concept store GALLERY