I SEE FIRE

I SEE FIRE

Ne slijepo pratiti trendove nego ih donositi, uvoditi, ako želite i nametati. Osluškujući u kojem smjeru se kreću očekivanja tržišta, pokazivati izbor „izvan okvira“. Upravo je tako ERA u Mimari pokazala svoj izbor: potpuno neočekivano spojila nespojivo: namještaj, umjetnost, ples, arhitekturu, prirodu, svjetlost i zvuk.

Kolekcija „Naive wood by ERA“ već je nekoliko mjeseci prava opsesija cijelog tima jer je vrlo zahtjevna, lako navodi na pogrešan smjer, i traži stalnu pažnju prilikom dizajniranja. Stoga su u ERI posebno ponosni na nove stoliće, svjetiljke, vješalice, namještaj koji  osim priče o eko dizajnu, govori i mnogo o ljubavi prema prihvaćanju prirodnih oblika.

Druga kolekcija Line ’18 sastavljena je od namještaja koji potpisuju domaći dizajneri, među kojima je i Mirko Miličić,  posebno dobro se uklapa u proizvode iz Naive wooda. Lounge fotelje, klub stolići, nove komode – domaće i inozemno tržište ovim će proizvodima dobiti pravog vođu koji je spreman diktirati trendove, ne samo u oblicima i bojama nego i u vrstama drva koje se koriste.